Paul Pöttgens

afdelingshoofd bedrijfsvoering

Het is voor Paul Pöttgens van belang dat een organisatie altijd in control is. Daarmee bedoelt hij dat IKNL een duidelijke strategische koers volgt en weet naar welke punt op de horizon het toe stuurt. Dit vertaalt Paul in de inrichting van de organisatie vanuit de brede bedrijfsvoering, waarbij hij de maatschappelijke verantwoordelijkheid  hoog in het vaandel heeft staan.

Een maatschappelijke verantwoordelijkheid betekent voor Paul dat IKNL de maatschappelijke ontvangen gelden (subsidiestromen) zo optimaal, transparant en effectief als mogelijk inzet. Hiervoor neemt Paul ervaringen mee uit de commerciële wereld, maar ook uit de medische en de overheidsgeoriënteerde wereld.

Paul Pöttgens heeft een brede bedrijfskundige achtergrond met een profiel gebaseerd op technische bedrijfskunde en informatica, bedrijfs- en beleidswetenschappen en een Master in Business Administration. Hierbij lag de essentie op change management, scenarioplanning en het in control zijn als organisatie.

Iedere euro die IKNL uitgeeft, moet transparant en gericht leiden tot een brede aantoonbare maatschappelijke verviervoudigde meerwaarde.

Nevenfuncties

  • Betrokken bij Mohsa (by Bergman Clinics): een dermatologisch zelfstandig behandelcentrum met meerdere locaties gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker.

Aandachtsgebied(en)

Bedrijfsvoeringsprocessen voor HR, facilities & hospitality, ICT beheer & services, planning & control en financieel administratieve verwerking;
Deelnemen bij MT en bestuurlijke overleg

Contactgegevens

E-mail
LinkedIn