Werken bij ons

Als medewerker van IKNL draag je bij aan de verbetering van de oncologische en palliatieve zorg in Nederland. Een beweegreden waarvoor onze collega's iedere ochtend met plezier hun bed uit komen. Inmiddels zijn we met ruim 550 medewerkers en we groeien nog steeds.

Op basis van cijfers uit de Nederlandse Kankerregistratie doen we onderzoek, faciliteren we regionale samenwerking en ondersteunen we kwaliteitsverbetering in de praktijk. Gedreven vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Waarbij we voortdurend het doel voor ogen houden; de oncologische en palliatieve zorg naar een hoger niveau tillen.

IKNL is een flexibele werkgever. Je bepaalt in grote mate zelf wanneer je werkt en waar. Ook is er volop ruimte voor eigen initiatieven en idee├źn. Dit zorgt voor een fijne werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s, waarin veel mogelijk is.

Bij IKNL stimuleren we inclusiviteit en diversiteit. We zien dan ook de meerwaarde van een divers personeelsbeleid en we hebben een gender equality plan. Daarom verwelkomen we jou graag om wie jij bent, met jouw unieke talenten en kwaliteiten. Ook zijn onze locaties en werkplekken uitstekend uitgerust om collega’s met een fysieke beperking te faciliteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check onze vacatures en onze procedure!

Contact opnemen kan via mail of door te bellen met HR-adviseur Marjon Temmink (088 234 65 19).