Werken bij IKNL

Werken bij ons

Als medewerker van IKNL draag je bij aan de verbetering van de oncologische en palliatieve zorg in Nederland. Een beweegreden waarvoor onze collega's iedere ochtend met plezier hun bed uit komen. Inmiddels zijn we met ruim 550 medewerkers en we groeien nog steeds.

Bekijk onze vacatures

Op basis van cijfers uit de Nederlandse Kankerregistratie doen we onderzoek, faciliteren we regionale samenwerking en ondersteunen we kwaliteitsverbetering in de praktijk. Gedreven vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Waarbij we voortdurend het doel voor ogen houden; de oncologische en palliatieve zorg naar een hoger niveau tillen.

IKNL is een flexibele werkgever. Je bepaalt in grote mate zelf wanneer je werkt en waar. Ook is er volop ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Dit zorgt voor een fijne werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s, waarin veel mogelijk is.

Bij IKNL stimuleren we inclusiviteit en diversiteit. We zien dan ook de meerwaarde van een divers personeelsbeleid en we hebben een gender equality plan. Daarom verwelkomen we jou graag om wie jij bent, met jouw unieke talenten en kwaliteiten. Ook zijn onze locaties en werkplekken uitstekend uitgerust om collega’s met een fysieke beperking te faciliteren.

Meer weten over de sollicitatieprocedure? Lees hier verder. 

Contact opnemen kan via mail of door te bellen met Irma van Beuningen (hoofd HR), 06 31 78 31 38.

 

Ilse Grandjean - datamanager NKR

Samen met betrokken, gedreven collega’s kan ik mijn bijdrage leveren om de impact van kanker te reduceren. De missie waar IKNL en ik samen voor staan!

 

Aantrekkelijke werkgever

Waarom zijn wij een aantrekkelijke werkgever? En wat beweegt onze medewerkers iedere dag weer om voor ons te werken? Bij ons lever je werk wat er toe doet. Bij het uitvoeren van je werk heb je een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit en is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling en nieuwe ideeën.

Maatschappelijk relevant

Als je voor IKNL werkt, draag je bij aan het verbeteren van de oncologische en palliatieve zorg in Nederland. Op basis van cijfers uit de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) doen we onderzoek, faciliteren we regionale samenwerking en ondersteunen we kwaliteitsverbetering in de praktijk. Onze medewerkers zijn gedreven vanuit maatschappelijke betrokkenheid en hebben voortdurend ons doel voor ogen: de kwaliteit van de oncologische en palliatieve zorg verbeteren zodat uiteindelijk de impact van kanker wordt verminderd.

Flexibel

Wij zijn een flexibele werkgever. Je bepaalt in hoge mate zélf wanneer je werkt en waar. Ook is er volop ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Dit zorgt voor een fijne werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s, waarin veel mogelijk is.

 

Thijs van Vegchel - hoofd development, klinisch informaticus

Als afdelingshoofd sla ik bruggen tussen organisaties en mensen die data aanleveren en de development afdeling. Zo draag ik bij aan sneller verzamelen van data waar waardevolle inzichten uit gegenereerd worden.

Innovatief

Innoveren zit diep in het karakter van IKNL verankerd. Wij zorgen niet alleen voor innovaties in de oncologische en palliatieve zorg in Nederland, maar ook in onze eigen organisatie. Dit betekent dat er veel ontwikkelmogelijkheden zijn voor onze werknemers.

 

Rob Verhoeven - senior onderzoeker

De fijne werkomgeving, een enthousiaste onderzoeksgroep en interessant onderzoek waren voor mij redenen om bij IKNL te willen werken