Werken bij IKNL

Sollicitatieprocedure

Zie je een passende vacature? Solliciteer dan via het online formulier. Je stuurt daarbij via een beveiligde manier je motivatiebrief en cv naar ons. Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie per e-mail en binnen twee weken na de sluitingsdatum van de vacature nemen we contact met je op.

Vacatures

Als we denken dat jij degene bent die we zoeken, nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek. Ben je door naar de tweede ronde dan volgt er nog een gesprek en afhankelijk van je functie mogelijk een assessment.

Iedereen inclusief jijzelf positief? Dan nodigen we je graag uit voor een laatste gesprek waarin we de details van de arbeidsvoorwaarden met je bespreken. Voor dat gesprek neem je je diploma(’s), geldige id-kaart of paspoort mee.

Arbeidsovereenkomst ondertekend? Gefeliciteerd! We heten je van harte welkom bij IKNL. Om je direct goed kennis te laten maken met onze organisatie word je uitgenodigd voor het introductieprogramma: een serie van bijeenkomsten in je eerste werkweek waar collega's de diverse aspecten van IKNL toelichten. En natuurlijk leer je dan meteen je nieuwe collega’s kennen.