Palliaweb

Palliaweb beoogt hét platform te zijn waar iedereen die werkt in de palliatieve zorg makkelijk bruikbare en actuele informatie vindt, die helpt bij de uitvoering van zijn werk. Met als uiteindelijke doel optimale zorg te bieden voor de patiënt in de palliatieve fase en zijn naasten.

Op Palliaweb kunt u zich verdiepen in een onderwerp of u laten inspireren door een praktijkvoorbeeld. U vindt er een passende opleiding, training of bruikbaar trainingsmateriaal. Of u nu vrijwilliger, verpleegkundige, specialist, onderwijskundige of beleidsmaker bent, Palliaweb voorziet u van relevante en actuele informatie voor uw werk in de palliatieve zorgsetting. 

Palliaweb is een initiatief van de coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL). Het is een platform voor en door professionals in de palliatieve zorg. Het verbinden van mensen, organisaties en informatie staat centraal. 

Palliaweb moet groeien; vóór maar ook dóór de zorgverlener. Zorgverleners worden gestimuleerd om hun kennis, ervaringen en tools te delen via Palliaweb.