Aantrekkelijke werkgever

Waarom zijn wij een aantrekkelijke werkgever? En wat beweegt onze medewerkers iedere dag weer om voor ons te werken? Bij ons lever je werk wat er toe doet. Bij het uitvoeren van je werk heb je een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit en is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling en nieuwe ideeën.

Maatschappelijk relevant

Als je voor IKNL werkt, draag je bij aan het verbeteren van de oncologische en palliatieve zorg in Nederland. Op basis van cijfers uit de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) doen we onderzoek, faciliteren we regionale samenwerking en ondersteunen we kwaliteitsverbetering in de praktijk. Onze medewerkers zijn gedreven vanuit maatschappelijke betrokkenheid en hebben voortdurend ons doel voor ogen: de kwaliteit van de oncologische en palliatieve zorg verbeteren zodat uiteindelijk de impact van kanker wordt verminderd.

Flexibel

Wij zijn een flexibele werkgever. Je bepaalt in hoge mate zélf wanneer je werkt en waar. Ook is er volop ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Dit zorgt voor een fijne werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s, waarin veel mogelijk is.

Innovatief

Innoveren zit diep in het karakter van IKNL verankerd. Wij zorgen niet alleen voor innovaties in de oncologische en palliatieve zorg in Nederland, maar ook in onze eigen organisatie. Dit betekent dat er veel ontwikkelmogelijkheden zijn voor onze werknemers.

Vacatures