Vergadercentrum

Ons vergadercentrum in Utrecht bevindt zich op de 8e verdieping van kantoorgebouw Janssoenborch in Hoog Catharijne (HC). U kunt het vergadercentrum uitsluitend via HC bereiken; dit ligt naast Centraal Station Utrecht.

Adres & contact

Godebaldkwartier 419 (kantoor Janssoenborch)
3511 DT Utrecht (google maps)
Postbus 19079                                
3501 DB Utrecht 

Wilt u een vergaderruimte in Utrecht reserveren: Stuur dan een mail naar het vergadercentrum.

Routebeschrijving

Locatie Utrecht is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Komt u met de auto houdt dan rekening met mogelijke vertraging vanwege de grootschalige verbouwingen in en rond het stationsgebied.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer, loopt u dan door de stationshal onder het bollenplafond winkelcentrum Hoog Catharijne (HC) in. Voor u ziet u de Vodafonewinkel en aan uw rechterhand bevindt zich JD Sports. U loopt langs JD Sports en houdt vervolgens als u Lush (de zeepwinkel) passeerd nogmaals rechts aan. U passeert aan uw linkerkant o.a. Bakker Bart en Gall & Gall. De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich direct na de Action aan uw linkerhand.

Belt u in de centrale hal via de intercom aan bij IKNL; de gastvrouw opent de schuifdeur. Neem de lift naar de 8e verdieping en bel tot slot bij de ingang (schuifdeur links) aan. U kunt zich melden aan de balie bij de gastvrouw.  

Auto

Komt u met de auto, parkeert u dan in parkeergarage Hoog Catharijne P1 (Spoorstraat 22) of parkeergarage Hoog Catharijne P2 (Spoorstraat 17). Neem de trap of lift naar het winkelniveau (1e verdieping).

  • vanuit P1: aan uw linkerhand ziet u Albert Heijn. Loop richting Kruidvat. Passeer Kruidvat. Ongeveer 20 meter verder bevindt zich de ingang van kantoorgebouw Janssoenborch (voor de Action).
  • vanuit P2: loop naar rechts en sla in de hoofdgang linksaf richting o.a. Bakker Bart en Gall & Gall. De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich direct na de Action aan uw linkerhand.

Belt u in de centrale hal via de intercom aan bij IKNL; de gastvrouw opent de schuifdeur. Neem de lift naar de 8e verdieping en bel tot slot bij de ingang (schuifdeur links) aan. U kunt zich melden aan de balie bij de gastvrouw.