Congres Kanker & Leven

datum: vrijdag 12 mei 2023

locatie: hybride

Voor mensen die leven met kanker is het belangrijk dat de zorg vanuit het ziekenhuis naadloos aansluit op de eerstelijns zorg. Zorgverleners uit de eerste lijn werken steeds vaker met elkaar samen in oncologiezorgnetwerken. Op het congres Kanker & Leven op 12 mei 2023 staat de vraag centraal hoe we de zorg voor de gevolgen van kanker in oncologiezorgnetwerken, informele zorg en medisch technische zorg vanuit het ziekenhuis met elkaar kunnen verbinden.

Het congres heeft een hybride vorm: in de ochtend volgt u de landelijke livestream vanuit huis en in de middag organiseert de Taskforce Cancer Survivorship Care, IKNL en de NFK in samenwerking met verschillende ROS’ en regionale symposia op verschillende locaties in het land.

Doelgroep

Het congres is multidisciplinair, alle zorgprofessionals zijn welkom. Van verpleegkundigen, psychologen, huisartsen, bedrijfsartsen, diƫtisten en oncologen tot fysiotherapeuten, radiotherapeuten, arbeidsgeneeskundigen en informele zorgverleners. Ook onderzoekers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van patiƫntenorganisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres.

Programma

Meer informatie volgt via de website

Inschrijven

Meer informatie volgt via de website

Accreditatie en kosten

Meer informatie volgt via de website