27ste virtuele NVPO-congres 2021

datum: 19 maart 2021

locatie: virtueel

Gepersonaliseerde kankerzorg: van ‘one size fits all’ naar ‘which size fits who

Het 27ste congres van de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO) vindt online plaats op vrijdag 19 maart 2021. Het thema van deze virtuele editie van het congres is Gepersonaliseerde kankerzorg: van ‘one size fits all’ naar ‘which size fits who’.

De klinische- en psychosociale oncologische zorg wordt steeds vaker op maat gemaakt aangeboden. Iedere patiënt is ten slotte uniek. Tijdens dit congres zullen de nieuwste inzichten op het gebied van gepersonaliseerde kankerzorg worden gepresenteerd. Het thema van het congres is “Gepersonaliseerde kankerzorg: van ‘one size fits all’ naar ‘which size fits who’’. Het jaarlijkse NVPO-congres zal vergelijkbaar met de vorige editie online plaatsvinden. Het congres zal bestaan uit een plenair ochtendprogramma en voor de liefhebbers, tegen aanvullende betaling, verdiepende online workshops in het middagprogramma. 

Voor wie

De online deuren van dit congres zijn geopend voor alle psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, verpleegkundigen, (para)medici, onderzoekers, beleidsmakers of anderen die werkzaam zijn in zorg, onderzoek of beleid voor patiënten met kanker. U kunt zich inschrijven voor deelname aan het congres. Kijk voor nadere informatie en het uitgebreide programma op onze website: www.nvpo.nl 

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij: Federatie van Gezondheidszorgpsychologen & Psychotherapeuten (FGzPT), Landelijke Vereniging van Eerstelijnspsychologen (NIP), Vereniging van Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen (VGVZ), Verpleegkundige en verzorgende (V&VN) en het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) 

Inschrijving en kosten

Houdt de website in de gaten voor meer informatie over het programma en inschrijving!

Inschrijvingskosten

NVPO lid inschrijving voor 15-02-2021

75,00

NVPO lid inschrijving na 16-02-2021

90,00

Reguliere inschrijvingen voor 15-02-2021

110,00

Reguliere inschrijvingen na 16-02-2021

125,00

 

Annuleringsvoorwaarden:

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 24 februari 2021 vindt restitutie plaats onder zonder kosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden

NVPO Congres commissie

- Femke Jansen

- Chantal Lammens

- Belle de Rooij

- Miranda Velthuis (voorzitter)

 

Congres secretariaat

Congress Care

Postbus 440

5201 AK 's Hertogenbosch

info@congresscare.com

telefoonnummer: +31(0)73 690 14 15