portretfoto van Corine Korf, een witte vrouw met half-kort krullend bruin haar. Ze draagt een zwart shirt met een col en kijkt glimlachend de camera in

Corine Korf

senior adviseur

Corine Korf is samen met Avinash Dinmohamed het aanspreekpunt voor de hemato-oncologie. Corine werkt voornamelijk aan activiteiten op het gebied van regionale en landelijke samenwerking en netwerkvorming en ondersteunt het werkveld op het gebied van organisatie van zorg. Verder geeft Corine vorm aan de verbinding tussen behoeften van het werkveld en de activiteiten van IKNL.

Corine heeft een achtergrond als hemato-oncologieverpleegkundige (met leidinggevende ervaring) en organisatie-adviseur in het Erasmus MC. Naast managementopleidingen volgde Corine een mediationopleiding. Recent voltooide ze de leergang 'Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg' van Nyenrode Business Universiteit. Corine combineert haar werk bij IKNL met een parttime functie als verpleegkundige in een palliatief centrum.

Van hot naar her met de NKR.. om de inzichten uit analyses van de NKR-data, het vliegwiel te laten zijn van verbeteringen waar de individuele patiënt profijt van heeft.

Commissies

Zie ook

Projecten

R(H)ONDA: bouwen aan een snel-lerend zorgsysteem voor onder andere de hemato-oncologie

Datagateway Performation

Sneller inzicht krijgen in de inzet en effectiviteit van behandelingen is van belang voor patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers en onderzoekers. Er is dan ook steeds meer vraag naar een manier waarmee specifieke data realtime (vlak na diagnose en na start behandeling) en ook vaker beschikbaar zijn. Zo'n manier om realtime data te gebruiken om besluitvorming te ondersteunen en de zorg voor patiënten te verbeteren, is het ontwikkelen van een snel-lerend zorgsysteem. Dit is dan ook het doel van R(H)ONDA (Realtime Hemato-ONcology DAta).

lees verder

Kankersoorten

Hemato-oncologie

Aandachtsgebieden

Netwerkingvorming, organisatie van zorg

Contact

E-mail

LinkedIn