Martin van Mierloo

manager NKR analyse

Martin van Mierloo is manager van het team NKR analyse. Samen met zijn team zorgt hij er voor dat artsen en onderzoekers de relevante NKR-data ontvangen en kunnen gebruiken voor diverse vormen van wetenschappelijk onderzoek: van epidemiologisch tot klinisch onderzoek. Martin richt zich binnen IKNL onder anderen op het vernieuwen van het aanvraagproces, de data-infrastructuur en ontwikkelen van een FAIR-catalogus. 

Martin studeerde Informatica en bedrijfskunde en heeft verschillende functies gehad waarin techniek, klanten en innovatie gecombineerd worden. Bij bedrijven als Philips en GX heeft hij gewerkt aan softwareoplossingen. Bij Coƶperatie VGZ heeft Martin bijna 9 jaar gewerkt aan de digitalisering van de dienstverlening rondom zorgverzekeringen. Voor de overstap naar IKNL was Martin als productmanager verantwoordelijk voor verschillende cloud-oplossingen bij softwaretechnologiebedrijf Luminis. 

Vanuit nieuwsgierigheid maak ik verbinding met anderen! Artsen, onderzoekers, developers of juristen: als je benieuwd bent naar wat hen drijft en hoe hun ideale wereld eruit ziet, kom je tot mooie resultaten.

Publicatie

Zie ook

Aandachtsgebieden

NKR analyse, FAIR, Health-RI, kwaliteitsrapportages

Contactgegevens

E-mail

LinkedIn