Nieuwsbrieven

Zorgprofessionals, onderzoekers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de volgende nieuwsbrieven:

nieuwsbrief Oncologische zorg (inclusief themanieuwsbrieven)

Via deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van kwaliteitsprojecten, regiorapportages, richtlijnen, innovaties en andere ontwikkelingen die de kwaliteit van oncologische zorg raken. Als u op het aanmeldformulier aanvinkt welke kankersoorten uw interesse hebben, dan zal de inhoud van deze nieuwsbrief daar zoveel mogelijk op worden aangepast. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer maandelijks. 

| Voorbeeld September 2021 | Voorbeeld Thema Urogenitale kanker

nieuwsbrief Onderzoek en innovatie

Hierin deelt IKNL ontwikkelingen en resultaten van onderzoek naar het voorkomen van kanker, behandeling op maat en kwaliteit van leven van mensen die leven met en na kanker. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks.

| Voorbeeld September 2021 

nieuwsbrief Verwijsgids Kanker

We houden u op de hoogte van ontwikkelingen rondom de Verwijsgids Kanker*. Welke nieuwe beroepsgroepen zijn toegevoegd of welke functionaliteiten? We berichten over wat specifieke beroepsgroepen voor mensen met kanker kunnen betekenen en geven vaak onderbouwd met cijfers, achtergrondinformatie over leven met de gevolgen van kanker. Deze nieuwsbrief verschijnt 2-3 keer per jaar.

| Voorbeeld Juli 2021

direct mail (mailingen)

Naast de nieuwsbrieven versturen wij ook mailingen over verschenen publicaties, aankondigingen van symposia of scholingen en andere voor zorgprofessionals relevante informatie op basis van uw opgegeven voorkeuren. De frequentie hiervan wisselt.

Aanmelden 


* De verwijsgidskanker.nl biedt een betrouwbaar overzicht van aanvullende behandelingen en begeleiding bij kanker en is bedoeld voor pati├źnten en verwijzers. Lees meer over de Verwijsgids