Nieuwsbrieven

Zorgprofessionals, onderzoekers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een of meer nieuwsbrieven en of mailingen die wij versturen:

Nieuwsbrief Oncologische zorg (inclusief themanieuwsbrieven)

Via deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van kwaliteitsprojecten, regiorapportages, richtlijnen, innovaties en andere ontwikkelingen die de kwaliteit van oncologische zorg raken. Als u op het aanmeldformulier aanvinkt welke kankersoorten uw interesse hebben, dan zal de inhoud van deze nieuwsbrief daar zoveel mogelijk op worden aangepast. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks (10x per jaar). 

| Voorbeeld  Juli 2023 | Voorbeeld Thema Zeldzame kanker (maart 2023) | Blaaskanker (mei 2023)

Nieuwsbrief Onderzoek en innovatie

Hierin deelt IKNL ontwikkelingen en resultaten van onderzoek naar het voorkomen van kanker, behandeling op maat en kwaliteit van leven van mensen die leven met en na kanker. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks (10x per jaar)

| Voorbeeld Juli 2023

Nieuwsbrief Verwijsgids Kanker

We houden u op de hoogte van ontwikkelingen rondom de Verwijsgids Kanker*. Welke nieuwe beroepsgroepen zijn toegevoegd of welke functionaliteiten? We berichten over wat specifieke beroepsgroepen voor mensen met kanker kunnen betekenen en geven vaak onderbouwd met cijfers, achtergrondinformatie over leven met de gevolgen van kanker. Deze nieuwsbrief verschijnt 2-3 keer per jaar.

| Voorbeeld  April 2023

Direct mail (mailingen)

Naast de nieuwsbrieven versturen wij ook mailingen over verschenen publicaties, aankondigingen van symposia of scholingen en andere voor zorgprofessionals relevante informatie op basis van uw opgegeven voorkeuren. De frequentie hiervan wisselt.

| Voorbeeldmailingen n.a.v.: Kankeratlas (jan 2023) | Trendrapport (oktober 2022) | AYA-rapport (juni 2022)

Aanmelden 


* De verwijsgidskanker.nl biedt een betrouwbaar overzicht van aanvullende behandelingen en begeleiding bij kanker en is bedoeld voor pati├źnten en verwijzers. Lees meer over de Verwijsgids