Vergadercentrum

Ons vergadercentrum in Utrecht bevindt zich op de 8e verdieping van kantoorgebouw Janssoenborch in Hoog Catharijne (HC). U kunt het vergadercentrum uitsluitend via HC bereiken; dit ligt naast Centraal Station Utrecht.

Adres

Godebaldkwartier 419 (kantoor Janssoenborch)
3511 DT Utrecht (google maps)
Postbus 19079                                
3501 DB Utrecht 

Routebeschrijving

Locatie Utrecht is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Komt u met de auto houdt dan rekening met mogelijke vertraging vanwege de grootschalige verbouwingen in en rond het stationsgebied.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer, loopt u dan door de stationshal onder het bollenplafond winkelcentrum Hoog Catharijne (HC) in. Voor u ziet u de Vodafonewinkel en aan uw rechterhand bevindt zich JD Sports. U loopt langs JD Sports en houdt vervolgens als u Lush (de zeepwinkel) passeerd nogmaals rechts aan. U passeert aan uw linkerkant o.a. Bakker Bart en Gall & Gall. De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich direct na de Action aan uw linkerhand.

Belt u in de centrale hal via de intercom aan bij IKNL; de gastvrouw opent de schuifdeur. Neem de lift naar de 8e verdieping en bel tot slot bij de ingang (schuifdeur links) aan. U kunt zich melden aan de balie bij de gastvrouw.  

Auto

Komt u met de auto, parkeert u dan in parkeergarage Hoog Catharijne P1 (Spoorstraat 22) of parkeergarage Hoog Catharijne P2 (Spoorstraat 17). Neem de trap of lift naar het winkelniveau (1e verdieping).

  • vanuit P1: aan uw linkerhand ziet u Albert Heijn. Loop richting Kruidvat. Passeer Kruidvat. Ongeveer 20 meter verder bevindt zich de ingang van kantoorgebouw Janssoenborch (voor de Action).
  • vanuit P2: loop naar rechts en sla in de hoofdgang linksaf richting o.a. Bakker Bart en Gall & Gall. De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich direct na de Action aan uw linkerhand.

Belt u in de centrale hal via de intercom aan bij IKNL; de gastvrouw opent de schuifdeur. Neem de lift naar de 8e verdieping en bel tot slot bij de ingang (schuifdeur links) aan. U kunt zich melden aan de balie bij de gastvrouw.