NKR symposium: Samen naar morgen

datum: 30 november 2021

tijd: 14.00 - 20.30 uur

locatie: online

Het symposium van de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) staat dit jaar in het teken van de toekomst. Hoe draagt de kankerregistratie bij aan het reduceren van de impact van kanker? De NKR geeft vanaf 1989 een landelijk dekkend overzicht van kanker in Nederland. Met die data is IKNL van betekenis voor het publieke domein, de professionele praktijk, patiënten & burgers en partners. In Nederland en Europa. De presentaties belichten vanuit onze toekomstvisie hoe met gegevens uit de NKR de kwaliteit van zorg wordt verhoogd en kansen voor preventie worden gesignaleerd. 

Luister en discussieer mee! Kom op 30 november naar het online NKR-symposium. 

Programma

Het middagprogramma van dit symposium is Nederlandstalig. Zorgprofessionals, onderzoekers, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties, beleidsmakers, bestuurders en politici zijn van harte welkom. 

Bij het avondprogramma worden naas al deze partijen ook Europese kankerregistraties uitgenodigd. Het avondprogramma is Engelstalig. 

Datum en locatie

Datum: dinsdag 30 november 2021
Middagprogramma (Nederlandstalig): 14.00 tot 17.30 uur
Avondprogramma (Engelstalig): 18.30 tot 20:30 uur
Locatie: Online

Doelgroep

Zorgprofessionals, onderzoekers, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties, beleidsmakers, bestuurders, politici en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Inschrijven

Deelname is kosteloos. De inschrijflink volgt. De inschrijving opent eind september.  

Inschrijven kan voor het middagprogramma, het avondprogramma of allebei. 

Contact

nkrsymposium@iknl.nl

#NKRsymposium