Wad’n workshop melanoom, Terschelling

datum: 21 - 23 maart 2021

locatie: Westcord Hotel Schylge, Terschelling

Deze hoogwaardige workshop biedt ruimte aan 50 specialisten waarvan maximaal 8 AIOS en is specifiek gericht op de behandeling van melanoom.

De workshop wordt gelijk gesteld aan de NVALT cursus voor longartsen (sinds 1996). Deze staat bekend om zijn intensiviteit op het hoogste niveau waarbij praktijk gerichte workshops en casuïstiek zorgen voor een grote interactie en optimale toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk. Gezien het jarenlange succes willen wij dit concept u als melanoom behandelaar ook graag aanbieden.

De opzet van deze zogenaamde Wad’n workshop is in 2019 ook voor borstkanker en niercel kanker georganiseerd. In het kort wordt een beperkt aantal cursisten toegelaten wat een goede docent-student ratio geeft en wordt op een interactieve manier getracht een state-of-the-art weer te geven op het gebied van de behandeling van melanomen. Internist-oncologen, dermatologen, oncologisch-chirurgen (of fellows) zullen worden benaderd voor deelname. Gelet op de zeer snel opvolgende verbeteringen bij het melanoom is het essentieel dat ook specialisten (incl. differentianten en fellows) van diverse pluimage op de hoogte blijven van de huidige stand van zaken. De opzet van een Wad’n workshop lijkt hiervoor ideaal.

Meer informatie kunt u vinden op de website Wad'n workshop: melanoom.