nieuws


nieuws

 • Kanker.nl en IKNL ondertekenen samenwerking

  IKNL en Stichting kanker.nl hebben op 16 maart 2017 een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze stap is een formele bevestiging van de waarde die IKNL hecht aan betrouwbare informatie over kanker voor (ex-)patiënten en hun naasten. Stichting kanker.nl werkt samen met IKNL om de patiënt en de zorgprofessional  met elkaar in gesprek te laten gaan om samen beslissingen te nemen tijdens het ziekteproces.
  Lees meer
 • Vanaf vandaag kunnen zorgprofessionals gebruik maken van Oncoguide. Kennisbronnen als richtlijnen en predictiemodellen komen digitaal beschikbaar, zodat zorgprofessionals samen met de patiënt de juiste beslissingen kunnen nemen. Met Oncoguide zetten we een stap naar ‘data driven healthcare’.
  Lees meer
 • 15-03-2017 Rectificatie
  In de IKNL-publicatie ‘Kankerzorg in Beeld: de oudere patiënt’ (2016) staat dr A.C.J. van Akkooi vermeld als co-auteur bij het hoofdstuk Huidkanker. Hij heeft echter geen expliciete toestemming hiervoor gegeven en IKNL stelt hem hierbij niet meer mede-verantwoordelijk voor de inhoud van dit hoofdstuk.
  Lees meer
Nieuwsbrieven
U kunt zich abonneren op de nieuwsbrieven van IKNL via onderstaande knop.

volg ons: